Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Лютого, 2020 р., 11:30
Званівська громада першою отримала власний бренд в рамках пілотної ініціативи "Розробка брендів та маркетингових стратегій 20 громад Донецької та Луганської областей" що реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування Європейського Союзу. Щиро дякуємо ПРООН та команді професіоналів Brandville за надану підтримку Званівській громаді!
22 Січня, 2020 р., 11:31
День соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
20 Січня, 2020 р., 08:25
Бахмутське районне управління Головного управління ДПСС в Донецькій області повідомляє, що згідно офіційною інформацією Європейського Союзу (через систему нотифікації хвороб тварин - ADNS) на території Угорщини зареєстровані випадки захворювання на високопатогенний грип птиці. Згідно розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України №5 від 13 січня 2019 року заборонене ввезення в Україну із неблагополучних щодо високопатогенного грипу птиці зон Угорщини, визначених компетентним органом Угорщини, інкубаційних яєць, птиці, продуктів з неї (за винятком продуктів, що пройшли обробку методом, який гарантує знищення збудника вказаного захворювання відповідно до Вимог щодо ввезення (пересилання) на митну територію України харчових продуктів тваринного походження, кормів, сіна, соломи, а також побічних продуктів тваринного походження та продуктів їх оброблення, переробки, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 16 листопада 2018 р. № 553, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 04 квітня 2019 р. за № 347/33318).
15 Січня, 2020 р., 09:57
Вертеп – це молитовне прославлення Бога через театральне дійство, якого вже дотримуються декілька століть поспіль. Перша письмова згадка про вертеп датується ще 1666 роком і вона міститься в матеріалах львівського ставропігіального братства. До нас традиція збирати вертеп прийшла з Західної України разом з примусово переселеними у 1951 році жителями села Лісковате. Тепер це наші дідусі та бабусі і наші традиції. А  Званівська громада шанує свої  традиції!
15 Січня, 2020 р., 09:56
За 2019 рік на підприємствах, в організаціях і установах м. Бахмут і Бахмутського району зареєстровано 24 нещасних випадки. Із них, за висновками розслідування,  15 - пов'язані з виробництвом і по них складені акти за формою Н-1/П. Один випадок травматизму не пов’язаний з виробництвом. За результатом розслідування складено акт за формою Н- 1/НП.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь