Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Січня, 2020 р., 10:17
Званівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника (директора) комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Званівської сільської ради»
13 Січня, 2020 р., 08:22
Увага! Податкова служба Донеччини запрошує на особисту зустріч з очільником ГУ ДПС у Донецькій області Іриною ДОЛОЗІНОЮ, яка відбудеться 17 січня 2020 року з 10-00 до 12-00 у м.Слов’янськ. Тел. для запису та довідок (0626) 62-15-65.
03 Січня, 2020 р., 12:01
Постачальник електроенергії ТОВ «Донецькі енергетичні послуги» тепер працюють під новим іменем YASNO. Організація оновлюється та розпочинає новий етап підвищення якості обслуговування, щоб бути більш зручними та доступними для клієнтів.
03 Січня, 2020 р., 11:23
Нагадуємо, що за ІV квартал 2019 року страхувальники, які мають заборгованість зі сплати страхових коштів на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та/або на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, до 15 січня 2020 року подають до відділень робочих органів виконавчої дирекції Фонду Звіт по заборгованості страхувальника зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України за формою, наведеною у додатку до постанови правління Фонду соціального страхування України від 12.12.2018       № 28 «Про деякі питання обліку заборгованості страхувальників зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь