Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Листопада, 2019 р., 14:28
На цьому тижні у молодіжному центрі "FREEDOM" відбулася спільна зустріч між структурою ООН Жінки, органами місцевого самоврядування, партнерськими організаціями та групами самодопомоги, для обговорення співпраці щодо інтеграції питань, "Жінки,мир,безпека" та гендерних аспектів у прогнозі та програмні документи розвитку громад. Розглянули рекомендації та пропозиції щодо гендерно-чутлтвих ініціатив задля розширення можливостей громади.
05 Листопада, 2019 р., 16:41
Спеціалістами  відділу по роботі зі страхувальниками Бахмутського міського  відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області за 9 місяців 2019 року проведено 51 перевірку щодо правильності використання страхувальниками страхових коштів Фонду.
05 Листопада, 2019 р., 14:36
З метою недопущення позбавлення громадян права на отримання компенсації за надання соціальних послуг особам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації надає інформацію щодо умов  призначення і виплати вищезазначеної компенсації згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 29.04.2004 № 558 "Про затвердження Порядку призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги".
04 Листопада, 2019 р., 11:43
Сільський голова Олександр Білицький з робочим візитом побував у ЗДО "Ромашка" у селі Верхньокам'янське. Олександр Олександрович відвідав об'єкт "Будівництво блочно -модульної котельні для опалення ЗДО "Ромашка " Роботи проводяться згідно з планом, наразі майже завершені. На наступному тижні котельня почне функціонувати.
31 Жовтня, 2019 р., 14:53
  Усім громадянам, підприємствам державної та комунальної форми власності, установам та організаціям які мають земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року посвідчені  відповідними державними актами і договорами оренди, невідкладно  переоформити відповідні документи на земельні ділянки  з урахуванням положень статей 26 та 55 Закону України «Про землеустрій» для подальшого внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь