Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Жовтня, 2019 р., 15:48
Учні разом зі своїми класними керівниками підготували святковий концерт. Привітали вчителів і гурт "Червона калина ".Олександр Олександрович та Віта Іванівна привітали вчителів з професійним святом подарунками та побажали терпіння та надхнення у своїй нелегкій праці!
29 Вересня, 2019 р., 14:33
Братською могилою і символом Голокосту в Україні став Бабин Яр. З вересня 1941 року до кінця вересня 1943-го він був місцем регулярних розстрілів і захоронень, які проводили органи нацистської поліції безпеки та айзантцгрупи СД разом із військовою та цивільною владою Києва. Жертвами нацистів стали євреї, роми, українські націоналісти, радянські військовополонені, пацієнти київської психіатричної лікарні та інші національні чи соціальні групи, яких окупанти вважали ворогами або ж "просто зайвими". Бабин Яр – це некрополь для більше ніж 100 000 цивільних громадян та військовополонених.
27 Вересня, 2019 р., 15:19
Форум відбудеться за підтримки Ради Національної безпеки та оборони України. Організатори Форуму- торгово-промислова палата України та Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України.
26 Вересня, 2019 р., 09:33
Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки урядів Польщі та Японії оголошує конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей.
25 Вересня, 2019 р., 08:36
«З урахуванням викладеного у попередній статті про права, обов’язки та відповідальність застрахованих осіб, Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області (далі – Бахмутське міське відділення) звертає увагу на підстави затримання, припинення та утримання страхових виплат, визначені Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 року № 1105-XIV (із змінами та доповненнями; далі – Закон      № 1105).
23 Вересня, 2019 р., 14:01
Нарешті прибули шкільні меблі до першого класу. Новенькі шкільні парти з радістю випробували учні 1 класу. Учительський стіл комфортно вписався в інтер’єр класу. А допомогли мрію втілити в життя Білицький О.О., голова Званівської сільської ради, Прихідна О.С., начальник відділу фінансів, бух.обліку та звітності та Жуганова В.І., начальник відділу освіти Званівської сільської ради.
20 Вересня, 2019 р., 08:33
 Село Званівку, що в Бахмутському районі, довго «сватали» в Сіверську об’єднану територіальну громаду. Певна логіка в такому об’єданні, звичайно, була: Званівка, як і інше крупне сусіднє село – Верхньокам’янське – розташоване буквально на околицях міста Сіверськ. Отож «територіальний аргумент» на користь входження до складу Сіверської ОТГ був залізний. Жителі Сіверська бачили явну вигоду від такого об’єднання: велика кількість родючої землі обіцяла сіверцям у майбутньому швидке досягнення головної мети – стати фінансово спроможною ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь