Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Вересня, 2019 р., 15:11
06 вересня 2019 року у селі Званівка відбувся захід з відзначення 75-х роковин депортації українців у 1944-1951 роках.
06 Вересня, 2019 р., 14:53
З метою виховання національно-паріоничної гідності у  Званівській громаді пройшли мітинги до Дня визволення Донбасу від нацистських загарбників. Разом згадали тих хто зхищав нашу Батьківщину у роки Другої свтової війни. Честь і слава тим, хто визволяв нашу Донеччину від нацистської окупації. Сьогодні усі ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто склав голови у цій жорстокій боротьбі. Велика шана і подяка живим ветеранам, які сьогодні є не тільки свідками великих подвигів минулого, але були і є нагадуванням про те, що жахіття війни ніколи більше не має повторитися!
05 Вересня, 2019 р., 08:19
З 1962 року було прийнято вважати кожну другу неділю вересня Міжнародним днем пам’яті жертв фашизму. Цей день був визначений саме у вересні, тому що на цей місяць припадає дві пов’язані з Другою світовою війною дати – день її початку і її повного завершення. Це стало однією з причин встановлення дня жалоби на вересневу неділю.
29 Серпня, 2019 р., 16:47
ПРООН в Україні запрошує Вас надати заявку на послуги з "розробки та впровадження моделі управління земельними та іншими ресурсами об'єднаної територіальної громади (ОТГ)».".
29 Серпня, 2019 р., 14:53
В Україні 29 серпня вшановують пам'ять жертв однієї з найтрагічніших сторінок війни з Росією на Донбасі - битви за Іловайськ. Тоді, 29 серпня 2014 року, підрозділи армії РФ і підконтрольні їй бойовики влаштували справжню бійню, в результаті якої загинули сотні захисників України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь