Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Молодь Званівської громади пройшла відбір на літню програму Summer Youth Acceleration Programme

Дата: 09.07.2021 15:36
Кількість переглядів: 307

 

Молодь Званівської громади пройшла відбір

на літню програму

Summer Youth Acceleration Programme

 

Команда зі Званівської громади бере участь у Summer Youth Acceleration Programme. Ініціаторкою та капітаном команди стала керівниця ГО «Чарівні Руни» Юлія Тимчак, яка зібрала для участі команду з п’яти учасників, що представлятимуть нашу громаду: Марина Смолинська, Андрій Кисиличин, Катерина Разгон, Ольга Тимчак, Юлія Міндзяк.

 

Summer Youth Acceleration Programme - це літня програма для амбітної молоді — школярів, студентів, представників влади, підприємців, активістів та небайдужих громадян — Донецької, Запорізької та Луганської областей.

"Ми, як волонтери молодіжного простору, постійно шукаємо нові цікаві формати та інструменти, щоб залучати та розвивати молодих та активних людей Званівки. А хто ж не любить грати?” - розповідає молода мама команди Ольга Тимчак.

 

Щоб взяти участь у програмі учасники зібрали і презентували свою команду та пройшли конкурсний відбір. Завдяки цьому вони отримали для Званівки 4 примірники нової настільної гри-тренінгу "Світ Громад: Акселератор-ІІІ" та вже зовсім скоро пройдуть навчання про проведенню ігрових сесій для місцевої молоді та дорослих.

 

"Світ Громад" - це весела та захоплива навчальна симуляційна гра, впродовж якої гравці розвивають себе та змінюють життя у громаді.

 

Гра буде цікава не тільки школярам та молоді, а й підприємцям, місцевим депутатам та всім небайдужим мешканцям громади, адже вона розвиває такі навички, як:

 

  1. Підприємливість
  2. Критичне мислення
  3. Співпраця та кооперація
  4. Комунікація
  5. Читацька грамотність
  6. Інформаційна грамотність
  7. Соціальна взаємодія
  8. Лідерство
  9. Тайм-менеджмент та планування
  10. Фінансова грамотність
  11. Розуміння глобальних процесів та викликів
  12. Політична грамотність
  13. Податкова культура
  14. Вирішення комплексних задач
  15. Фандрейзингові навички

 

 

 

Ознайомитися та разом зіграти у “Світ громад” можуть усі охочі, вона знаходиться у ГО «Чарівні Руни» (молодіжний простір ЛЕМКО-центр, с. Званівка, вул. Зелена, 1а, Тимчак Юлія, juulijaa@ukr.net).

 

Крім того, команда званівської молоді має можливість отримати фінансування на впровадження своєї ініціативи (закупівлю обладнання чи проведення місцевого заходу) від Програми Розвитку ООН за умови успішного проходження всіх етапів навчання та челенджу.

 

Тому вже найближчим часом чекаємо якісних змін у нашій громаді від цих неймовірних хлопців та дівчат! І кожен із читачів може їм у цьому допомогти - не переживайте, ніякого смс-голосування :) Просто радимо слідкувати за їх активністю на сторінці та відгукуватися на їхні пропозиції:

facebook.com/CharivniRuny

instagram.com/lemkocenter_/

 

Використайте літо, щоб прокачати себе, середовище та творити якісний двіж у нашій громаді.

Якщо Вас зацікавила можливість долучитися до ініціативи цієї команди чи спробувати зіграти, пишіть, juulijaa@ukr.net.

 

Програма Summer Youth Acceleration Programme є частиною проєкту «Молодіжний кластер у громаді: гейміфікована акселераційна програма для пошуку та залучення молоді в життя своєї громади», що реалізується ГО «Інститут політико-інформаційних досліджень», у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь