Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

«ТДВ «СІНІАТ» - не зупиняючись на досягнутом!

Дата: 16.07.2021 15:26
Кількість переглядів: 430

«ТДВ «СІНІАТ» - не зупиняючись на досягнутом!

 

ТДВ «СІНІАТ» є базовим підприємством Бахмутського міського відділення з організації роботи з охорони праці. Стан охорони праці на підприємстві знаходиться на досить високому рівні. Підприємство вже 907 днів працює без виробничого травматизму і постійно підвищує рівень безпеки, бо впроваджує в життя таку цінність компанії, як «Прагнення до досконалості».

В термін з 20.05.2021-21.05.2021 року компанієй ОВ "ХЕЛМСМАН КВОЛІТІ енд ТЕХНОЛОДЖІ СЕВРІСЕЗ Ко., Лтд" було проведено аудит обладнання заводу із виробництва гіпсокартону і сухих будівельних сумішей, у відповідність до вимог EN ISO 12100 «Безпека машин - Загальні принципи проектування - Оцінка ризиків і зниження ризиків» і внутрішніх Стандартів безпеки машинного обладнання ТДВ «CІНІАТ». За результатами аудиту виявлено 24 невідповідності до вимог Стандарту, складено карти небезпеки за всіма виявленими порушеннями та позначено заходи щодо їх усунення. Фахівцями ТДВ «СІНІАТ» було розроблено план робіт, призначено відповідальних за усунення зауважень і термін їх виконання. Вищезазначені заходи  були першим етапом впровадження Стандарту. 01.07.2021-02.07.2021 року було проведено аудит  обладнання гіпсової шахти підприємства.                     ТДВ «СІНІАТ» не стоїть на місті, підприємство удосконалюється відповідно до вимогам європейських стандартів.

Шановні роботодавці! Використовуйте найкращі практики європейських підприємств. Не зупиняйтеся на досягнутому. Впроваджуйте новітні форми, стандарти, підходи до системи управління охороною праці на Ваших підприємствах. Цінуйте та бережіть здоров'я та життя ваших працівників, бо нічого ціннішого за це немає. Ваше ставлення до вимог законодавства з охорони праці є запорукою безпеки та сумлінного виконання свої обов’язків працівниками. ПАМЯТАЙТЕ ПРО ЦЕ!

Бахмутське міське відділення

управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування

України в Донецькій області»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь