Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Лютого, 2019 р., 15:01
На території Званівської сільської об'єднаної територіальної громади здійснюється моніторинг цільового використання бюджетних коштів суб'єктами малого підприємництва, які були надані у 2018 році.
25 Лютого, 2019 р., 09:40
Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації надає інформацію щодо умов  призначення і виплати відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня» згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 30.01.2019 № 68 "Про затвердження Порядку відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня»", та умови призначення житлових субсидій відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року № 329)
25 Лютого, 2019 р., 08:06
Званівська сільська рада та депутатський корпус висловлює щирі співчуття родині в зв'язку з передчасною смертю  депутата Званівської сільської ради, колишнього секретаря Верхньокам'янської сільської ради  Жушми Наталі Михайлівни.
21 Лютого, 2019 р., 15:12
В Україні це свято відзначають з 2002 року, коли для зміцнення державотворчої функції української мови та сприяння вільному розвитку і використанню інших мов національних меншин України було видане розпорядження “Про відзначення Міжнародного дня рідної мови”.На честь свята сьогодні багато навчальних закладів проводять змагання, в яких потрібно написати вірш, прозу або твір. Також проводяться літературні вечори, творчі фестивалі. Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди. Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов'їну.
20 Лютого, 2019 р., 16:25
У Званівській сільській раді  проведено ІІ засідання Робочої групи з питань розробки Стратегії соціально-економічного розвитку громади. Експертний супровід та консультативну допомогу надає команда Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» Артем Колодезний, Ольга Нікуліна , Ілля Калугін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь