Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Квітня, 2019 р., 15:55
Постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року № 107 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва” передбачено дотація за молодняк фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб, а також набутий шляхом його переміщення від інших власників Дотація за молодняк нараховується за кожні повні чотири місяці його утримання, тобто після чотирьох місяців і одного дня, власнику теляти нараховується 300 гривень дотації. Якщо власник теляти не подав перший раз за чотири місяці утримання, тоді йому нараховується 1000 гривень (300 гривень за перших чотири місяці утримання і 700 гривень за наступні чотири місяці його утримання). За наступні повні чотири місяці утримання, після дванадцяти місяців і одного дня, власнику тварини нараховується 1500 гривень. Якщо власник теляти не подав перший раз та другий раз, за вісім місяців утримання, тоді йому нараховується 2500 гривень ( 300 гривень за перших чотири місяці утримання і 700 гривень за наступні чотири місяці його утримання і 1500 гривень за наступні 4 місяці його утримання). Документи приймаються на телят, які на дату подання документів не досягли 13-ти місячного віку. На телят, які старші 13 місяців, дотація не нараховується.
09 Квітня, 2019 р., 14:12
Шановні жителі! 11.04.2019 року о 15:00 годині в приміщенні Званівської сільської ради відбудеться позачергова сесія Званівської сільської ради 
25 Березня, 2019 р., 11:16
22 березня на базі  Центральної районної бібліотеки Бахмутського  району  відбувся підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019». На заключному етапі змагалися 7 переможців шкільного та відбіркового  етапів із Миронівської ЗОШ №2, Часовоярської ЗОШ № 17, Світлодарської ЗОШ, Зайцівської ЗОШ, Опитненської ЗОШ, Званівської ЗОШ та Світлодарського НВК.  Під час заходу книгомани  презентували свою улюблену книгу, відповідали на питання компетентного журі. А також довели, що підлітки не тільки «пропадають» у гаджетах, а ще й читають, і навіть змушувати до цього їх не потрібно.
25 Березня, 2019 р., 11:04
З 18.03.2019- по 29.03.2019 року в Званівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів експонується виставка стендів "Україна 1932-1933 Геноцид голодом" підготовлена Українським інститутом національної пам'яті в рамках відзначення 85-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні - геноциду українського народу.
25 Березня, 2019 р., 09:19
«Бахмутським міським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області проведено перерахунок страхових виплат потерпілим на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 20.02.2019 № 20 «Про перерахування розміру страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та членам їх сімей», в якій затверджено коефіцієнт перерахування сум щомісячних страхових виплат з 01 березня 2019 року у розмірі 1,05.
19 Березня, 2019 р., 16:55
Інформуємо Вас, що Міністерство молоді та спорту України у співпраці із управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації та Департаментом Патрульної Поліції України планують у Донецькій області, орієнтовно у ІІ декаді липня 2019 року проведення Всеукраїнського табору, спрямованого на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Вартові безпеки (далі – Табір)». Зазначений захід проводиться з метою залучення мешканців до національно-патріотичного виховання, створення позитивного іміджу українського військовослужбовця, а саме патрульного поліцейського серед дітей та молоді, що сприятиме підготовці молоді до захисту незалежності та територіальної цілісності у складі державних органів і громадських формувань. Основні завдання: - провести практичні заняття для молоді із домедичної підготовки; - відпрацювати основи військово-спортивної підготовки, тактичних занять; - зміцнити в молоді компетенції, які сприятимуть всебічному розвитку особистості, зміцнять громадсько-державницьку позицію; - фізично та морально загартувати молодь на засадах українських національних цінностей; - збільшити чисельність молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України. Учасники: для участі у таборі необхідно створити відеоролик, направлений на вирішення певної важливої соціальної проблеми, що стосується особистої безпеки молоді та її оточення. Відео роботи приймаються до 1 червня 2019 року. Вимоги до відео: 1. При підготовці матеріалів повинні бути враховані умови ефективної реклами: робота, її зміст, сюжет, дія сценічних осіб і персонажів не повинні суперечити Закону України «Про рекламу» від 03.07.1996 р. № 270/96. 2. Заборонено у відеоролику демонструвати елементи жорстокості, насильства, порнографії, цинізму, приниження людської честі та гідності. 3. Зміст відеороботи має розкрити гостру соціальну проблему, на вирішення якої спрямований ролик. 4. Посилання на відеоролик (формат AVI/MP4/MOV хронометраж не більше 90 секунд) розміщується у гугл-формі за посиланням https://bit.ly/2DAaXlS. Участь у таборі безкоштовна!!! Лист-підтвердження про відібраних учасників буде надіслано додатково. За додатковою інформацією можна звернутись до Званівської сільської ради. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь