Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Січня, 2019 р., 11:48
Станом на 2017 рік статус учасника бойових дій отримало понад 300 000 чоловік у зв’язку з проведенням антитерористичної операції (далі – АТО) на Сході України. Учасники бойових дій наділені широким спектром прав і пільг.
23 Січня, 2019 р., 11:47
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомляє.
22 Січня, 2019 р., 08:07
Шановні жителі Званівської сільської об'єднаної територіальної громади! 
17 Січня, 2019 р., 09:23
Завдяки постанові Центральної виборчої комісії, реалізувати своє право голосу на рівні з іншими громадянами України зможуть не тільки близько півтора мільйона переселенців, а й мешканці окупованого Донбасу. Для цього затверджена спрощена процедура тимчасової зміни місця голосування, згідно з якою потрібно лише подати відповідну заяву до органу Держреєстру виборців, не додаючи документів, які підтверджують необхідність такої зміни.
16 Січня, 2019 р., 13:04
В рамках проекту USAID "Підтримка аграрного і сільського розвитку" , Фондом "Східна Європа" у партнерстві з ТОВ " Бломінфо -Юкрейн", громадською організацією "ДЕСПРО" та Київським економічним інститутом виконується Програма Місцевого системного розвитку ,15 - 16 січня проводиться навчальні модулі серії тренінгів Програми серед землевпорядників та відповідальних за зв'язки з громадськістюу м.Краматорськ. 15 січня 2019 року представники Званівської сільської ради приймають участь в тренінгу який допомогає налагодити звязок між владою, громадою та бізнесом та вирішити проблеми землеустрою в нашій громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь