Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Серпня, 2019 р., 16:47
ПРООН в Україні запрошує Вас надати заявку на послуги з "розробки та впровадження моделі управління земельними та іншими ресурсами об'єднаної територіальної громади (ОТГ)».".
29 Серпня, 2019 р., 14:53
В Україні 29 серпня вшановують пам'ять жертв однієї з найтрагічніших сторінок війни з Росією на Донбасі - битви за Іловайськ. Тоді, 29 серпня 2014 року, підрозділи армії РФ і підконтрольні їй бойовики влаштували справжню бійню, в результаті якої загинули сотні захисників України.
27 Серпня, 2019 р., 11:57
21 Серпня, 2019 р., 13:25
24 серпня 2019 року Україна відзначатиме День незалежності – державне свято на честь ухвалення у 1991 році Акта проголошення незалежності України. Постання суверенної України відіграло вирішальну роль у розпаді СРСР та остаточному руйнуванні комуністичної тоталітарної системи. Це стало початком відліку нового етапу розвитку демократичної сучасної Української держави. Сьогодні незалежність України – запорука вільного розвитку держав і народів Європи і головна перешкода для російського імперіалізму, якому для розгортання потрібне поглинання України, її матеріальних та людських ресурсів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь