Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

15 серпня начальник Званівської сільської військової адміністрації Олександр Білицький разом з головою Бахмутської райдержадміністрації, начальником районної військової адміністрації Сергієм Кальяном та начальниками військових адміністрацій населених

Дата: 15.08.2024 17:28
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

15 серпня начальник Званівської сільської військової адміністрації Олександр Білицький разом з головою Бахмутської райдержадміністрації, начальником районної військової адміністрації Сергієм Кальяном та начальниками військових адміністрацій населених пунктів Бахмутського району взяв участь у позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Донецької області, яке проводив голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

На засіданні розглянули низку важливих питань, серед яких головне — як зберегти життя та здоров’я людей, які ще не евакуювалися.

Вадим Філашкін зазначив, що постійні ворожі обстріли створюють серйозну загрозу для населення, тому будуть запроваджені додаткові заходи, які дозволять мінімізувати ризики для мешканців і покращити безпекову ситуацію в населених пунктах області.

Керівникам громад доручено посилити роботу щодо інформування населення про евакуацію. «Люди повинні знати, коли та куди їх евакуюють, і мати всі необхідні контакти», – підкреслив очільник області.

Вадим Філашкін також наголосив, що необхідно провести роботу з керівниками підприємств, закладів охорони здоров'я, освіти, торгівлі та обслуговування у 20-кілометровій зоні від лінії фронту: вони мають запобігати скупченням людей та якомога швидше релокуватися на більш безпечні території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь