Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Головні новини Донеччини за день

Дата: 04.06.2024 20:49
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Головні новини Донеччини за день

🔹Станом на ранок 4 червня росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 215 людей, у тому числі 30 дітей. Під удар ворога потрапили чотири райони області. Зафіксовані руйнування житла і господарських будівель.

https://dn.gov.ua/.../operativna-situaciya-po-doneckij...

🔸Білі голуби пам’яті: Донецька ОДА долучилася до акції «Голоси дітей». 4 червня в Україні вшановують пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Учасники акції пов'язали на дерева білих голубів. «Голоси дітей» започаткувала перша леді Олена Зеленська.

https://dn.gov.ua/.../bili-golubi-pamyati-donecka...

🔹З початку повномасштабного вторгнення окупанти вбили на Донеччині 257 дітей. Начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін вшанував їхню пам’ять. Загалом, під час повномасштабного вторгнення росії в Україну загинуло 550 хлопчиків та дівчаток, 1366 отримали поранення.

https://dn.gov.ua/.../z-pochatku-povnomasshtabnogo...

🔸Черговий евакуаційний потяг вирушив з Донеччини до Рівненської області. 34 жителя прифронтових громад, серед яких 5 дітей, були переміщені до більш безпечного регіону України. Разом з ними також були евакуйовані пухнасті члени родин: 2 кішки та 2 собаки.

https://dn.gov.ua/.../do-rivnenskoyi-oblasti-z...

🔹Збудувати кар’єру без обмежень: на Донеччині відбудеться загальнообласний ярмарок вакансій. На захід, який запланований на 6 червня 2024 року о 11:00, запрошує Донецька обласна служба зайнятості. Цього разу ярмарок буде присвячений не лише пошуку роботи, але й темі безбар'єрності.

https://dn.gov.ua/.../budujte-karyeru-bez-obmezhen-na...

🔸2 комплекти літньої автомобільної гуми для українських захисників передала Сіверська громада. Отримала подарунки бойова розвідгрупа «Інкогніто» та батальйон К-2 54. Крім цього передали і інше устаткування для відновлення матеріальної бази бойового підрозділу, який виконує завдання на території Донеччини.

https://dn.gov.ua/.../siverska-gromada-peredala-2...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь