Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Національна економічна платформа "Зроблено в Україні" створена для надання комплексної підтримки вітчизняному бізнесу, допомоги у вирішенні проблем релокованих підприємств та стимулювання економічного розвитку країни.

Дата: 29.04.2024 16:56
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Національна економічна платформа "Зроблено в Україні" створена для надання комплексної підтримки вітчизняному бізнесу, допомоги у вирішенні проблем релокованих підприємств та стимулювання економічного📊 розвитку країни.

👉В рамках цієї ініціативи бажаючі започаткувати власну справу можуть отримати консультації щодо програм підтримки від уряду, місцевих і міжнародних проєктів, допомогу у створенні бізнес-плану та у заповненні необхідних для участі у проєктах документів. Наразі такі консультації вже надаються у нещодавно створених на базі центрів зайнятості у Сумах, Чернігові, Харкові, Чернівцях, на Дніпропетровщині та Хмельниччині офісах «Зроблено в Україні🇺🇦». До кінця року заплановано відкрити 100 подібних майданчиків по всій Україні.

👥Представники бізнесу та зацікавлені у започаткуванні власної справи мешканці Донеччини можуть отримати інформаційну підтримку і допомогу з питань участі у грантових та інших державних програмах підтримки 💼роботодавців, звернувшись до фахівців центрів зайнятості Донецької області (контакти за посиланням▶️ https://t1p.de/2u2np) або зателефонувавши до call-центру Донецького обласного центру зайнятості📲 0-800-33-61-67.

☝Нагадаємо, що 26 січня 2024 року відповідно до указу Президента була створена Всеукраїнська економічна платформа «Зроблено в Україні», яка стала майданчиком для забезпечення ефективного діалогу та об'єднання🤝 зусиль влади й бізнесу, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату.

🌀Чат-бот Донецького обласного центру зайнятості у Telegram:▶️ https://t.me/DonOczBot

#DOCZ #ДОЦЗ #роботамоязброя #економіка_другий_фронт #працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #Робота_для_ВПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь