Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Володимир Зеленський:"Поспілкувався з Віолою Амхерд і подякував Швейцарії за стабільну підтримку, зокрема за сьогоднішнє рішення про виділення 5 мільярдів швейцарських франків на відбудову України."

Дата: 10.04.2024 19:43
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

Володимир Зеленський:"Поспілкувався з Віолою Амхерд і подякував Швейцарії за стабільну підтримку, зокрема за сьогоднішнє рішення про виділення 5 мільярдів швейцарських франків на відбудову України.

Обговорили підготовку до першого Глобального саміту миру у Швейцарії, запланованого на червень цього року. Саміт продовжить нашу попередню роботу над впровадженням Формули миру за підсумками чотирьох зустрічей радників із питань національної безпеки, що відбулися в Копенгагені, Джидді, на Мальті та в Давосі.

Ми продовжуємо тісну співпрацю над залученням якомога ширшого кола країн до участі в саміті з метою формулювання спільного практичного бачення щодо досягнення справедливого, тривалого та всеосяжного миру для України."

____

I spoke with Viola Amherd and thanked Switzerland for its consistent support, including today's decision to allocate 5 billion Swiss francs for the restoration of Ukraine.

We discussed preparations for the first Global Peace Summit in Switzerland, which is scheduled for June of this year. The summit will build on our previous work on implementing the Peace Formula at four meetings of national security advisors in Copenhagen, Jeddah, Malta, and Davos.

We continue to work closely together to encourage the widest possible range of countries to attend the summit in order to develop a common and practical vision for reaching just, lasting, and comprehensive peace for Ukraine.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь