Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

У сучасному світі, де конкуренція на ринку праці зростає щодня, важливо мати чітке уявлення про свої кар'єрні цілі та знати, як їх досягти. Для надання пошукачам роботи підтримки в опануванні навичок успішного розвитку кар'єри Донецький обласний цент

Дата: 11.03.2024 11:27
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

У сучасному світі, де конкуренція на ринку праці зростає щодня, важливо мати чітке уявлення про свої кар'єрні цілі та знати, як їх досягти. Для надання пошукачам🧑‍💻 роботи підтримки в опануванні навичок успішного розвитку кар'єри Донецький обласний центр зайнятості впроваджує профорієнтаційний проєкт під назвою «Плануй, розвивайся, знаходь!».

🔸Ініціативою передбачається проведення щомісячних «Декад кар'єри» для різних верств населення. Під час проведення різноманітних тренінгових 🎓занять учасники отримають конкретні поради та фахові рекомендації, зокрема з підготовки резюме, співбесіди, розвитку м'яких навичок, визначення найбільш підходящої сфери професійної діяльності та інших аспектів пошуку роботи та працевлаштування.

🔹Декада кар'єри «Від перспективи до реалізації» - це перший етап проєкту. Він розпочинається 11 березня п.р. і буде орієнтований на безробітну 👫молодь, яка прагне знайти своє місце на ринку праці та реалізувати свій потенціал.

🔸Дізнатися про дату та час проведення запланованих заходів можна за посиланням:▶️ https://t1p.de/kh8ns

🔹Для попередньої реєстрації щодо участі у заходах звертайтеся до кар’єрних радників центрів зайнятості▶️ https://t1p.de/2u2np

🔸Запрошуємо усіх бажаючих отримати необхідні знання та навички для успішного пошуку роботи та розвитку кар'єри долучитися до заходів Декади кар'єри «Від перспективи до реалізації».

📲Call-центр Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.

#DOCZ #ДОЦЗ #роботамоязброя #економіка_другий_фронт #працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #Робота_для_ВПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь