Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

9 березня минає 210-а річниця від дня народження національного пророка, генія слова, народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

Дата: 09.03.2024 14:34
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Свою Україну любіть.

Любіть її...во врем'я люте,

В останню, тяжкую минуту

За неї Господа моліть.

9 березня минає 210-а річниця від дня народження національного пророка, генія слова, народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу – Тараса Григоровича Шевченка. Багатогранна особистість, рядки з поезій якої й зараз ріжуть очі й слух нашим ворогам...

Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби дорогу служіння рідному народові. Він пробудив українську душу та утвердив духовну основу народу для боротьби проти поневолення російською імперією.

Шевченкове пророче слово звучить з вуст наших воїнів, волонтерів, письменників, студентів, школярів, усіх тих, хто у своїх серцях плекає любов до рідного українського слова та з вірою в Україну, наближає нашу Перемогу.

Український народ проживає все те, що описував видатний поет у своїх творах, а ім’я славетного генія давно стало символом нашої нації та боротьби. Вся творчість Тараса Шевченка пронизана гарячою любов’ю до рідного краю. Його думи та полум’яне слово відображають прагнення простої людини до кращої долі.

Будьмо гідними продовжувачами справи славетного поета, патріотами своєї землі. Захистимо та збережемо Україну, оспівану у віршах Шевченка, для майбутніх поколінь, пронесемо в серці любов до своєї культурної спадщини, традицій, до Батьківщини.

Слава Україні!🇺🇦

З повагою

Начальник Званівської сільської

військової адміністрації

Олександр БІЛИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь