Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Володимир Зеленський:"Відбулись, як і завжди, цілком щирі та продуктивні перемовини Україна – Туреччина. В оборонній сфері і на урядовому рівні, і на рівні компаній наших держав досягнуто домовленостей про спільні проєкти.

Дата: 08.03.2024 22:20
Кількість переглядів: 21

https://fb.watch/qIvBYPRugk/

Володимир Зеленський:"Відбулись, як і завжди, цілком щирі та продуктивні перемовини Україна – Туреччина. В оборонній сфері і на урядовому рівні, і на рівні компаній наших держав досягнуто домовленостей про спільні проєкти.

Провів зустріч із представниками оборонно-промислового комплексу Туреччини – ми готові рухатися максимально оперативно в реалізації проєктів, які ми обговорювали. І я дуже задоволений розмовою з компаніями та бізнесом Туреччини, а отже, і тими результатами, які будуть, впевнений, – вони будуть сильними. Готові також швидко розв'язувати й усі питання щодо економічної співпраці, зокрема у відбудові, а також у просуванні необхідних нашим народам двосторонніх угод.

Сьогодні, до речі, підписано угоду, яка спрощує нашу торгівлю – України й Туреччини – та усуває перешкоди для бізнесу. На рівні міністерств оборони укладено й низку важливих документів.

Україна й Туреччина разом посилюють і одна одну, і весь наш регіон."

🇺🇦🇹🇷

——

Talks between Ukraine and Türkiye are always sincere and fruitful. Today, we have reached agreements on joint defense projects both at the government level and between companies.

I met with the Turkish defense industry representatives. We are prepared to move quickly to put everything we discussed into action. I am very pleased with the discussions and confident that the results will be strong. We are also prepared to quickly resolve all issues concerning economic cooperation, including reconstruction, and advancing necessary bilateral agreements for our peoples.

Today, Ukraine and Türkiye signed an agreement to streamline trade and remove barriers for businesses. Several important documents were also signed at the level of the defense ministries.

Ukraine and Türkiye are strengthening each other, as well as our entire region.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь