Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Вадим Філашкін :"236 випускників релокованого до столиці Маріупольського державного університету сьогодні отримали дипломи магістрів, із них 53 — дипломи з відзнакою."

Дата: 26.02.2024 18:52
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Вадим Філашкін :"236 випускників релокованого до столиці Маріупольського державного університету сьогодні отримали дипломи магістрів, із них 53 — дипломи з відзнакою.

З радістю привітав сьогодні випускників і весь чудовий колектив МДУ з цією подією і разом з ректором університету, кандидатом політичних наук Миколою Трофименком вручив дипломи молодим магістрам.

Релокований у квітні 2022 року до столиці Маріупольський державний університет є ровесником Незалежної України. За час від заснування у 1991 році МДУ пройшов шлях динамічного розвитку від гуманітарного коледжу при Донецькому державному університеті до єдиного класичного вишу в Донецькій області.

З 18 квітня 2022 року, після евакуації зі зруйнованого ворогом Маріуполя, МДУ відновив свою роботу на базі Київського національного університету будівництва і архітектури. Тут же дислокується й відокремлений структурний підрозділ «Вугледарський фаховий коледж Маріупольського державного університету».

Після відновлення роботи у Києві колектив Маріупольського державного університету ухвалив рішення: задля збереження ідентичності університету відбудувати сучасний заклад вищої освіти із новою філософією. І з цим завданням колектив МДУ сьогодні успішно впорався і продовжує невпинно розвиватися.

Весь професорсько-викладацький і студентський колектив МДУ — справжні герої свого часу. Попри всі випробування війни, попри окупацію ворогом рідного Маріуполя ви зберегли вірність нашій державі, вистояли і продовжуєте служити Україні на освітянській і науковій ниві. Пишаюся вами!

Ми звільнимо від окупантів Маріуполь та інші загарбані рашистами міста і відновимо в них повноцінне життя! Разом переможемо!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь