Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Вадим Філашкін :"Взяв участь у презентації економічної платформи «Зроблено в Україні», створеної з ініціативи Президента України Володимира Зеленського."

Дата: 26.02.2024 16:50
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Вадим Філашкін :"Взяв участь у презентації економічної платформи «Зроблено в Україні», створеної з ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Всеукраїнська економічна платформа «Зроблено в Україні» – це майданчик для постійної комунікації та координації взаємодії державних органів та українського бізнесу.

Платформа спрямована на довгострокове ініціативне партнерство між органами влади різного рівня, представниками великого, малого і середнього бізнесу, бізнес-асоціаціями, закладами освіти, науковими установами, потенційними інвесторами для ефективного подолання викликів, які постали перед економікою держави в умовах російської агресії.

Це — демонстрація відкритості держави до всебічного діалогу з бізнесом задля пошуку спільних рішень, стимулювання ділової активності, популяризації продуктів українського виробництва, покращення інвестиційного клімату, створення економічних умов для відновлення, модернізації і зростання економіки України.

Для Донецької області питання розвитку та відновлення економіки надзвичайно актуальне. Через бойові дії знищені цілі галузі промисловості, пошкоджені підприємства, бізнес був вимушений переїхати до інших областей та починати все з початку. Маємо підтримувати місцевих виробників, які продовжують виробляти продукцію, платити податки та зберігати робочі місця, а після нашої перемоги маємо відновити втрачене.

Дякую Президенту, Міністерству економіки, міжнародним партнерам, іншим задіяним людям та організаціям за таку чудову можливість для підтримки та розвитку підприємництва у країні!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь