Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Поради для тих, хто шукає роботу

Дата: 18.02.2024 08:42
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Поради для тих, хто шукає роботу

✅ Складіть або оновіть власне резюме 📝

Резюме – це основний інструмент у пошуку роботи, який допоможе вам заявити про себе потенційним роботодавцям. Але це за умови, що воно правильно складене і містить тільки ту інформацію, яка характеризує вас як фахівця і цікава потенційним роботодавцям.

✅ Наведіть лад у своїх соціальних мережах

Ваш профіль🧑‍🦰 у соцмережах є вашою власної візиткою, що може впливати на вибір роботодавця. Якщо ваш профіль загальнодоступний, краще уникайте публікацій фотографій про занадто екстравагантні хобі та вечірки, дописів на різні дискусійні теми тощо.

✅ Заявіть про пошуки роботи максимально публічно

Ваші шанси знайти потрібну роботу зростуть, якщо більше людей знатимуть про це. Розмістіть своє резюме на сайтах з пошуку роботи, розкажіть друзям та знайомим, що 🔎 шукаєте роботу, напишіть про це в своєму статусі у соцмережах тощо.

✅ Будьте чесні із собою

Це те, що необхідно зрозуміти і прийняти. Об'єктивно визначте свої досягнення на попередній роботі, оцініть свої 🎓 знання та навики, визначте свої сильні та слабкі сторони. Це допоможе вам оцінити свою конкурентоздатність на ринку.

✅ Розвивайтесь

Постійно вдосконалюйте свої професійні навички та компетенції через курси, тренінги та самостійне 👩‍💻 навчання.

✅ Підготуйтесь до співбесіди

Дослідить інформацію про компанію, що пропонує роботу, намагайтеся передбачити запитання, які можуть виникнути, і практикуйте відповіді. Пам’ятайте, під час співбесіди потрібно зберігати спокій, говорити чітко і впевнено. Не варто применшувати власні здібності та успіхи, але й не кажіть зайвого. Не рідко бувають ситуації, коли на👥 співбесіді ви скромно розповіли про свої досягнення, а після вас приходить кандидат, який ефектно подає свої досить посередні результати, і на роботу візьмуть його.

✅ Будьте активними та ініціативними у пошуку роботи

Вивчайте інформацію про вакансії з різних джерел, таких як Єдиний портал вакансій Державної служби зайнятості, сайти з пошуку роботи, оголошення у місцевих спільнотах в соціальних мережах, звертайтесь, за потреби, до рекрутингових агентств. Не забувайте про нетрадиційні шляхи пошуку роботи, такі як волонтерство або стажування, які можуть відкрити нові можливості та розширити ваші 🤝 знайомства.

👉 Якщо вам потрібна інформаційна та консультаційна допомога у питаннях працевлаштування, звертайтесь до фахівців центру зайнятості ➡️ https://t1p.de/2u2np або телефонуйте до call-центру Донецького обласного центру зайнятості: 📲 0-800-33-61-67.

☝️ Тож дійте оперативно, будьте уважними, наполегливими і, звичайно, розраховуйте тільки на успіх.

#DOCZ #ДОЦЗ #роботамоязброя #економіка_другий_фронт #працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #Робота_для_ВПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь