Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Вадим Філашкін :"Долучився до роботи Міжнародної конференції з відновлення України, що проводилась за участі представників влади, бізнесу та громадськості України та Грецької Республіки

Дата: 15.02.2024 18:59
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Вадим Філашкін :"Долучився до роботи Міжнародної конференції з відновлення України, що проводилась за участі представників влади, бізнесу та громадськості України та Грецької Республіки.

Обговорювали актуальні питання для нашої держави та регіону, зокрема шляхи до відбудови, грецьку підприємницьку присутність, можливості та напрямки співпраці, а також фінансові аспекти відбудови.

Це надзвичайно важливо для регіону, в якому довгий час представлена найбільша грецька спільнота. Громадяни України грецького походження захищають країну в лавах ЗСУ, продовжують працювати в більш безпечних регіонах і готові будуть повернутись до історичних земель на півдні Донеччини для відновлення регіону.

Приємно було почути від Міністра закордонних справ Греції Георгія Герапетрітіса про готовність допомагати як грецькій спільноті, так і Україні в цілому.

Обговорили практичні шляхи реалізації, а саме поновлення активної роботи Міжурядової спільної українсько-грецької робочої групи з економічного, промислового, технічного та наукового співробітництва.

Висловлюю велику повагу та вдячність іноземним партнерам, які сприяють розвитку та відбудові України та Донеччини, зокрема."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь