Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

15 лютого в Україні – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 17:50
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

15 лютого в Україні – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Згідно з статистичними даними командування об’єднаних сил ЗС України, в Афганістані загинули 4 тисячі українців… 72 українських воїни зникли безвісти… Майже 3 тисячі матерів втратили своїх синів, півтисячі жінок стали вдовами, 711 дітей – сиротами… Більше 8 тисяч українців отримали поранення, 6 тисяч залишилися інвалідами… Це страшні цифри, які змушують частіше битися серця мільйонів наших співвітчизників.

З самого початку російсько-української війни й сьогодні тисячі ветеранів добровільно виступають на захист рідної української землі, захищаючи територіальну цілісність України від російських загарбників. Сьогодні класні керівники з учнями Верхньокам'янської ЗОШ говорили про те, що ми повинні пам’ятати ціну мирного безхмарного неба, яка занадто велика для кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь