Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Вадим Філашкін :"Проєкт «Мобільні клініки» втілюємо на Донеччині для надання медичної допомоги населенню у прифронтових громадах

Дата: 13.02.2024 18:55
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Вадим Філашкін :"Проєкт «Мобільні клініки» втілюємо на Донеччині для надання медичної допомоги населенню у прифронтових громадах.

В рамках співпраці між Донецькою ОВА, Департамент головної інспекції та дотримання прав людини та Альянс громадського здоров'я Alliance for Public Health, проводиться діагностування стану здоров’я місцевих мешканців, вони отримують першу медичну допомогу та ліки, необхідні для проходження курсу лікування за встановленими діагнозами.

Так, минулого тижня лікарі проєкту здійснили виїзд у три населені пункти Донеччини, де надавали допомогу мешканцям та виявили декілька людей, які потребували госпіталізації.

Щиро вдячний за допомогу мешканцям області працівнику Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини з дислокацією в Донецькій області – Сергій Сидоров, представникам Альянсу громадського здоров'я та всім, хто надає сприяння у такій важливій та важкій справі!"

Володимир Захаренко, Руслан Горяченко, Pavlo Smyrnov, Ania Korobchuk, Alexander Basov, Курбатова Валерія, Національна поліція України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь