Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Переваги навчання в центрах профтехосвіти Державної служби зайнятості

Дата: 12.02.2024 10:44
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Переваги навчання в центрах профтехосвіти Державної служби зайнятості

☝ З кожним роком все більшої популярності набувають робітничі професії – кухарі, кондитери, швачки, перукарі, електрозварники, токарі тощо. Відповідно, спеціалісти у цих галузях отримують гідну заробітну плату та безліч можливостей. Безкоштовно здобути 📖 професію можна у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

🔸 Професійне навчання дорослого населення здійснюється за 95 ліцензованими робітничими професіями та 365 освітніми програмами.

🔹 Центри профтехосвіти пропонують широкий перелік робітничих професій у різноманітних сферах економіки. Серед них: професії деревообробної, металообробної та будівельної галузей, 💻 ІТ-технологій, сільського господарства, сфери побутового обслуговування та торгівлі, автомобільного транспорту, туризму та багато інших. Отримання цих професій забезпечує гарантоване 🤝 працевлаштування.

👉 Майбутні слухачі самостійно обирають заклад освіти та форму 🎓 навчання.

Строк професійного навчання визначається робочими навчальними планами та освітніми програмами і не може перевищувати 10 місяців.

🔸 Заклади мають потужну навчальну базу, майстерні та лабораторії, облаштовані сучасним високотехнологічним обладнанням і устаткуванням. За необхідності надається безкоштовне 🏠 проживання. При цьому за слухачами зберігається допомога по безробіттю.

🔹 Минулого року за направленням центрів зайнятості Донецької області нові фахи, компетенції і навички в ЦПТО ДСЗ 🧑‍🎓👩‍🎓 опанували 2180 пошукачів роботи.

📝 Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних регламентований постановою КМУ від 24.03.2023 №264: https://t1p.de/agb7d

👉 Ознайомитись з переліком професій, освітніх програм та графіком формування навчальних груп можна тут: https://t1p.de/vfawj

📄 Вибрати для навчання центр ПТО ДСЗ можна тут: https://t1p.de/hq25v

📲 Якщо вас зацікавила можливість отримання нової професії або підвищення кваліфікації, звертайтеся до кар’єрного радника центру зайнятості https://t1p.de/2u2np або телефонуйте до сall-центру Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.

#DOCZ #ДОЦЗ #роботамоязброя #економіка_другий_фронт #працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #Робота_для_ВПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь