Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Володимир Зеленський :"Спеціальне засідання Європейської ради. Вдячний за рішення щодо фінансового інструменту для нас, для нашого народу, для України. Ukraine Facility на суму 50 мільярдів євро на чотири роки. Це чіткий сигнал, що Україна вистоїть і

Дата: 01.02.2024 18:51
Кількість переглядів: 88

https://fb.watch/pXSA56gwoK/

Володимир Зеленський :"Спеціальне засідання Європейської ради. Вдячний за рішення щодо фінансового інструменту для нас, для нашого народу, для України. Ukraine Facility на суму 50 мільярдів євро на чотири роки. Це чіткий сигнал, що Україна вистоїть і що Європа вистоїть.

Дуже важливо, що це рішення було ухвалене одноголосно всіма 27 країнами-членами. Це ще одна чітка ознака міцної єдності та підтримки України.

Сьогодні Європа надсилає сигнал через Атлантику і по всьому світу, що міжнародний світовий порядок, заснований на правилах, витримає всі виклики. Європа задає тон у глобальних процесах своєю єдністю. Зараз це факт. І він має залишатися таким."

🇺🇦🇪🇺

——

The special meeting of the European Council. I am grateful for the decision on the financial instrument for us, for our people, for Ukraine. Ukraine Facility with 50 billion euros for a 4-year period. This is a clear signal that Ukraine will withstand and that Europe will withstand.

It is really important that this decision was taken unanimously by all 27 member states. It is yet another clear sign of strong unity and support of Ukraine.

Europe – today – sends a signal across the Atlantic and the world over that the international rules-based world order will withstand all challenges. Europe sets the tone for global affairs – with its unity. Now this is a fact. And it must remain so.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь