Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Цими днями в приміщенні Консультативно-координаційного центру підтримки цивільного населення "Бахмутський район єднає м.Дніпро" для мешканців Званівської громади, які тимчасово проживають в Дніпропетровській області, представниками Карітас Донецьк у

Дата: 01.02.2024 18:16
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Співпраця і взаємодопомога - запорука успіху будь-якої справи.

Цими днями в приміщенні Консультативно-координаційного центру підтримки цивільного населення "Бахмутський район єднає м.Дніпро" для мешканців Званівської громади, які тимчасово проживають в Дніпропетровській області, представниками Карітас Донецьк у м. Дніпро була проведена зустріч в рамках проєкту "Покращення умов проживання в місцях тимчасового/компактного проживання і забезпечення гуманітарною допомогою та першою психологічною допомогою внутрішньо переміщених осіб ".

Для мешканців Званівської громади провели стабілізуючий тренінг. Після його закінчення, мешканці змогли отримати особисті психологічні консультації, що має велике значення, адже психологічна підтримка наразі дуже потрібна кожному українцю! Для наших мешканців такі зустрічі дуже приємні і важливі, адже для людей, які втратили все - необхідно відчувати радість від зустрічі з односельцями, приємні спогади мирного життя вселяють надію на краще. По закінченню заходу представники Карітасу вручили сертифікати на придбання продуктів, засобів гігієни та медичних препаратів для осіб пільгової категорії від мереж - АТБ, Медсервіс та Prostor.

Званівська сільська військова адміністрація, на чолі з начальником Олександром Білицьким дякує команді "Карітас Донецьк у м.Дніпро" та Caritas Slovakia - Slovenska katolicka charita, SlovakAid за увагу, надану допомогу та підтримку наших мешканців в складний воєнний час.

Наближаємо нашу Перемогу разом!🇺🇦🇺🇦🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь