Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Спільними зусиллями підтримуємо наших людей. Мешканці Званівської сільської територіальної громади, які евакуювались до Дніпра, отримали гуманітарну допомогу

Дата: 31.01.2024 18:23
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Спільними зусиллями підтримуємо наших людей. Мешканці Званівської сільської територіальної громади, які евакуювались до Дніпра, отримали гуманітарну допомогу.

В межах співпраці Бахмутської районної військової адміністрації, в особі голови Бахмутської РДА, начальника районної військової адміністрації Sergey Kalyan та Званівської сільської військової адміністрації, в особі начальника військової адміністрації Олександра Білицького, сьогодні, в приміщенні Консультативно-координаційного центру підтримки цивільного населення "Бахмутський район єднає м.Дніпро" видано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів для мешканців нашої громади, які наразі проживають в місті Дніпро.

Завдяки підтримці Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G. Buffett Foundation (HGBF) отримано дану допомогу.

Щиро вдячні всім причетним за надання допомоги нашим мешканцям, які систематично отримують підтримку в Гуманітарному штабі Бахмутського району від різних благодійних фондів та організацій.🤝

В умовах воєнного стану Званівська сільська військова адміністрація прикладає максимум зусиль та продовжує пошук нових партнерів з метою забезпечення всім необхідним наших людей.

Працюємо для кожного!

Разом до Перемоги!🇺🇦🇺🇦🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь