Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Фінансова підтримка бізнесу від держави

Дата: 29.01.2024 13:08
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Фінансова підтримка бізнесу від держави

☝Складний час змін, який спричинила військова агресія з боку рф, відчувають на собі підприємці Донеччини. Для підтримки та розвитку бізнесу Державна служба зайнятості пропонує роботодавцям скористатися компенсаційними💰 програмами, серед яких — фінансова підтримка за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

👉Одним з прикладів успішної їх реалізації є історія підприємця з Лиману - Юрія Душенко. У рідному місті чоловік займався виготовленням та продажем напоїв☕ з чаїв та кави. З початком бойових дій був вимушений переїхати до Черкащини.

🔹На новому місті він продовжив вести діяльність та відкрив магазин «Чайна таун». Маючи підприємницьке мислення та бажання розвивати свій бізнес, Юрій🧍‍♂️ одночасно зацікавився вирощуванням печериць. Чоловік ознайомився з технологією, отримав професійні знання та розпочав вирощувати гриби. Наполегливість і впевненість нагородили гарним врожаєм.

🔸Для роботи в теплицях були потрібні працівники. За допомогою🙏 у підборі кандидатів на створені робочі місця Юрій звернувся до центру зайнятості. Було організовано стажування чотирьох претендентів. Усі кандидати були успішно працевлаштовані.

🔹Крім допомоги в укомплектуванні необхідними кадрами, фахівці центру зайнятості запропонували підприємцю скористатись державною програмою фінансової💵 підтримки за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, надали вичерпну інформаційну та консультативну підтримку. Наразі роботодавець отримав компенсаційні виплати і планує їх направити на подальший розвиток бізнесу.

🔸Загалом, минулого року за програмами державної підтримки 250 роботодавців👫 Донеччини отримали компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування 688 внутрішньо переміщених осіб.

🔹Якщо вас зацікавила можливість отримання компенсаційних виплат за працевлаштування безробітних осіб, звертайтеся до фахівців центрів зайнятості➡️ https://t1p.de/2u2np.

🔸Консультації та роз’яснення ви можете отримати, зателефонувавши до сall-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном:📲 0-800-33-61-67.

#DOCZ #ДОЦЗ #роботамоязброя #економіка_другий_фронт #працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #Робота_для_ВПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь