Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

29 січня – День пам’яті Героїв Крут! Безсмертя нації - в наших героях.

Дата: 29.01.2024 10:07
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

29 січня – День пам’яті Героїв Крут!🕯️

Безсмертя нації - в наших героях.🇺🇦 Двадцяте століття залишило нам у спадок безліч трагічних сторінок історії. Серед них і легендарні оборонці Крут, які стали символом незламного бойового духу українського війська. Українські студенти, гімназисти, військові - юні герої, молоде покоління Крут, понад сторіччя тому зробили майже неможливе, ціною власного життя вони виступили проти російської військової агресії та стали на захист України.

Близько 400 курсантів і студентів разом із вояками УНР об'єдналися проти майже чотири тисячної армії російських більшовиків і затримали ворога на чотири дні.

Пам'ять про тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, стала вічним вогнищем героїзму та свободи. Їхні подвиги — це не лише частина історії, але й заповіт нації продовжувати боротьбу за свою волю та незалежність.

Нині, коли ми знову боремось за свою незалежність з російським ворогом, ми повинні пам'ятати, що спадщина героїв Крут живе в нас. Їхня безстрашна воля та жертовна любов до рідної землі — це вогник, який освітлює наш шлях через усі труднощі та темряву.

Як тоді, так і сьогодні головне, за що боролись та боремося, - свобода, гідність та суверенітет. Як тоді, так і зараз всі розуміли та розуміють, що українська держава - вільна! Ми продовжуємо творити свою історію незламності.

Схилимо в цей день голови в глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю загиблих молодих патріотів. Світла і вічна пам’ять героям Крут!🕯️🕯️🕯️

Слава Україні!🇺🇦

Героям слава!🇺🇦

З повагою

Начальник Званівської сільської

військової адміністрації

Олександр БІЛИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь