Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

29 січня – День пам’яті Героїв Крут! Безсмертя нації - в наших героях.

Дата: 29.01.2024 10:07
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

29 січня – День пам’яті Героїв Крут!🕯️

Безсмертя нації - в наших героях.🇺🇦 Двадцяте століття залишило нам у спадок безліч трагічних сторінок історії. Серед них і легендарні оборонці Крут, які стали символом незламного бойового духу українського війська. Українські студенти, гімназисти, військові - юні герої, молоде покоління Крут, понад сторіччя тому зробили майже неможливе, ціною власного життя вони виступили проти російської військової агресії та стали на захист України.

Близько 400 курсантів і студентів разом із вояками УНР об'єдналися проти майже чотири тисячної армії російських більшовиків і затримали ворога на чотири дні.

Пам'ять про тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, стала вічним вогнищем героїзму та свободи. Їхні подвиги — це не лише частина історії, але й заповіт нації продовжувати боротьбу за свою волю та незалежність.

Нині, коли ми знову боремось за свою незалежність з російським ворогом, ми повинні пам'ятати, що спадщина героїв Крут живе в нас. Їхня безстрашна воля та жертовна любов до рідної землі — це вогник, який освітлює наш шлях через усі труднощі та темряву.

Як тоді, так і сьогодні головне, за що боролись та боремося, - свобода, гідність та суверенітет. Як тоді, так і зараз всі розуміли та розуміють, що українська держава - вільна! Ми продовжуємо творити свою історію незламності.

Схилимо в цей день голови в глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю загиблих молодих патріотів. Світла і вічна пам’ять героям Крут!🕯️🕯️🕯️

Слава Україні!🇺🇦

Героям слава!🇺🇦

З повагою

Начальник Званівської сільської

військової адміністрації

Олександр БІЛИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь