Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Тільки спільними зусиллями та наполегливою працею ми можемо досягнути результатів у нашій роботі задля підтримки мешканців, які залишаються на лінії розмежування

Дата: 26.01.2024 18:19
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Тільки спільними зусиллями та наполегливою працею ми можемо досягнути результатів у нашій роботі задля підтримки мешканців, які залишаються на лінії розмежування. Одна із найбільш актуальних потреб в зимовий період - забезпечення мешканців твердим паливом для опалення своїх осель.

В рамках реалізації заходу підтримки населення, яке потерпає від зброї агресії рф, з метою запобігання виникненню надзвичайної ситуації під час опалювального періоду 2023-2024 шляхом надання субвенції з обласного бюджету, здійснено закупівлю деревини паливної.

Начальником Званівської сільської військової адміністрації Олександром Білицьким здійснено доставлення даної деревини до людей та їхніх домогосподарств.

За співпраці з головою Бахмутської РДА, начальником районної військової адміністрації Sergey Kalyan оперативно реагуємо на всі виклики і допомагаємо людям.

В черговий раз проведено роз'яснювальну роботу серед місцевого населення щодо необхідності евакуюватися в більш безпечні регіони країни. Закликаємо кожного подбати про себе та своїх близьких - евакуюйтесь!

Дякуємо всім, хто у такі складні часи допомагає населенню нашої громади забезпечити домівки теплом!🤝

Перемога за нами!🇺🇦🇺🇦🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь