Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

У заході на тему: “Нульова терпимість до гендерно зумовленого насильства (ГЗН): ефективна допомога постраждалим ”, який було проведено в місті Дніпро,

Дата: 24.01.2024 13:58
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

У заході на тему: “Нульова терпимість до гендерно зумовленого насильства (ГЗН): ефективна допомога постраждалим ”, який було проведено в місті Дніпро,

приймали участь начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Званівської сільської ради Віта Жуганова, начальниця відділу надання адміністративних послуг Вікторія Білоконова, в.о. начальниці служби у справах дітей Тетяна Різник, директорка Переїзнянської загальноосвітньої школи I-II ступенів Олена Пуняк.

Даний тренінг організований ГО «Асоціація жінок – юристок України «ЮрФем» за підтримки Структури ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки) в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Мета тренінгу: покращити координацію й, відповідно, якість надання послуг постраждалим від різних форм гендерно зумовленого насильства.

Привітали учасників тренерки «ЮрФем» Регіна Харченко та Лілія Олійник. Під час тренінгу учасники дізнались, що таке Стамбульська конвенція: рекомендації та імплементація, ідентифікація сексуального насильства та механізм захисту постраждалих за національним законодавством, поняття добровільної згоди, віктимблеймінг. Важливість злагодженої роботи всіх суб'єктів, що здійснюють заходи з протидії та запобігання ГЗН, дасть змогу швидше допомогти, убезпечити постраждалих, зменшити ризики.

На захід також завітала Лілія Золкіна, начальниця управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністарції, яка зауважила, що в українській державі відтепер у центрі уваги знаходиться забезпечення базових прав людини, її свободи, гідності та безпеки.

По завершенню тренінгу всі учасники отримали сертифікати про його проходження. Такі тренінги та знання, набуті на них, обмін досвіду з колегами – потужні рушучі зміни, які мають відбутися у свідомості людей, щоб вони не мирилися з насильством, починаючи зі своєї родини.

Дякуємо тренеркам «ЮрФем» за те, що поділилися знаннями, надали можливість зануритися у середовище однодумців та показали на власному прикладі, що немає нічого неможливого, ви неймовірні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь