Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Вадим Філашкін провів онлайн-нараду щодо підготовки інформації про кількість заявників, об'єкти та орієнтовні обсяги шкоди, якої Донеччина зазнала через збройну агресію рф.

Дата: 16.01.2024 18:13
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Вадим Філашкін провів онлайн-нараду щодо підготовки інформації про кількість заявників, об'єкти та орієнтовні обсяги шкоди, якої Донеччина зазнала через збройну агресію рф.

Минулого року понад 40 країн створили Реєстр збитків, завданих агресією рф проти України. Він є першою складовою майбутнього міжнародного компенсаційного механізму.

З грудня 2023 року Кабмін визначив місцеві органи виконавчої влади та самоврядування відповідальними за розрахунок збитків за напрямами, збір та збереження інформації.

Наші люди та наші громади настраждались достатньо, вони заслуговують на компенсацію з арештованих грошей російської федерації. Наше завдання зробити все, щоб отримати ці кошти на відновлення громад та допомогти жителям області.

Міністерство юстиції розпочало збір інформації, яка буде використана при формуванні правил міжнародного Реєстру збитків. І ми маємо надати їм всю необхідну інформацію, щоб пізніше отримати кошти в рамках міжнародного спеціального компенсаційного механізму для відновлення Донецької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь