Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Оперативна ситуація по області станом на ранок 16 січня

Дата: 16.01.2024 13:06
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Оперативна ситуація по області станом на ранок 16 січня.

Покровський район. У Красногорівці Мар'їнської громади 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 2 будинки. В Авдіївці є 1 поранений. Курахівська громада зазнала трьох обстрілів — в зоні ураження промзона та околиці Курахового.

Краматорський район. В Іллінівській громаді зі Смерчів обстріляна Нова Полтавка — пошкоджено 2 будинки, крамницю і дитсадок. У Костянтинівській громаді під вогнем околиці Миколаївки, Диліївки і Предтечиного. У Лиманській громаді пошкоджено будинок у Торському, під ударом Ямпіль.

Бахмутський район. У Торецькій громаді у Нью-Йорку поранено 3 людини, пошкоджено 6 багатоповерхівок і 5 приватних будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки. У Сіверську пошкоджено багатоповерхівку і приватний будинок.

Всього за добу росіяни 23 рази обстріляли населені пункти Донеччини — вбили 1 цивільного, поранили ще 5. З лінії фронту евакуйовано 124 людини, у тому числі 17 дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь