Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Інформаційне повідомлення. Розпочалось голосування за нові назви вулиць Званівської сільської територіальної громади

Дата: 16.01.2024 13:53
Кількість переглядів: 123

Фото без описуІнформаційне повідомлення

Розпочалось голосування за нові назви вулиць Званівської сільської територіальної громади

Званівська сільська рада інформує про початок 3 етапу консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо варіантів назв, які пропонується дати вулицям населених пунктів Званівської сільської територіальної громади з урахуванням пропозицій учасників громадського обговорення та рекомендацій Робочої групи. Консультації з громадськістю (громадське обговорення) триватимуть з 16 січня по 25 січня 2024 року.

Нові назви для вулиць запропонували мешканці Званівської сільської територіальної громади під час першого етапу консультації з громадськістю (громадське обговорення), яке тривало з 27 грудня 2023 року по 05 січня 2024 року. За цей час громадяни внесли 15 пропозицій нових назв. Робоча група опрацювала подані пропозиції за критеріями логічності та обґрунтованості відносно історичного середовища і сформувала рекомендації для голосування.

Щоб визначитись щодо нових назв вулиць, варто заповнити анкету опитування за посиланням  https://forms.gle/9BTYdVASnvqhfBx38

Нагадаємо, що консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо перейменування вулиць відбуваються в три етапи:

- 1 етап — 27 грудня 2023 року - 05 січня 2024 р. — (збір пропозицій від представників громадськості) щодо нових назв для об’єктів топоніміки, які виносяться на громадське обговорення щодо перейменування відповідно до переліку, який додається до цього розпорядження згідно опитувального листа.

           - 2 етап — 06 січня 2024 року – 15 січня 2024 року — опрацювання зібраних пропозицій Робочою групою та надання рекомендацій начальнику Званівської сільської військової адміністрації.

           - 3 етап — 16 січня 2024 року – 25 січня 2024 року — консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо варіантів назв, які пропонується дати вулицям населених пунктів Званівської сільської територіальної громади Бахмутського району Донецької області з урахуванням пропозицій від представників громадськості та рекомендацій Робочої групи.

 

Участь у консультації з громадськістю (громадське обговорення) можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

1. Організатор консультації з громадськістю (громадського обговорення): Званівська сільська рада.

2. Форма проведення консультації з громадськістю (громадського обговорення): електронна консультація з громадськістю через заповнення гугл-анкети опитування.

3. Строк проведення третього етапу консультації з громадськістю (громадського обговорення): з 16 січня 2024 року – 25 січня 2024 року - консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо варіантів назв, які пропонується дати вулицям населених пунктів Званівської сільської територіальної громади Бахмутського району Донецької області з урахуванням пропозицій від представників громадськості та рекомендацій Робочої групи.

4. Відповідальним за проведення консультації з громадськістю (громадського обговорення) є відділ освіти, культури, молоді та спорту Званівської сільської ради.

5. Контактний номер телефону для консультацій з питань, винесених на громадські обговорення +380958078428. Консультації надаються в робочій час (понеділок – четверга з 10 до 13 години; п’ятниця - з 08 до 12 години).

6. Результати консультації з громадськістю (громадського обговорення) оприлюднюються впродовж 14 днів після його завершення на офіційному сайті Званівської сільської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь