Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Завдяки культурно-мистецькій акції "Марафон добрих подій" привітали 70 тисяч дітей Донеччини з різдвяними та новорічними святами

Дата: 05.01.2024 11:29
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Завдяки культурно-мистецькій акції "Марафон добрих подій" привітали 70 тисяч дітей Донеччини з різдвяними та новорічними святами.

Цю акцію Донецька ОВА започаткувала два роки тому, щоб підтримати дітей-переселенців, які через через збройну агресію російської федерації були евакуйовані з населених пунктів у зоні активних бойових дій до більш безпечних регіонів країни. Також привітали і діточок, які перебувають на Донеччині.

В рамках акції відбулись святкові заходи, діти отримали солодкі подарунки.

Марафон проходив з 6 до 30 грудня у Києві, Полтаві, Вінниці, Ужгороді, Хмельницькому, Дніпрі, Кропивноцькому, Кривому Розі та Павлограді.

Щиро вдячний всім, хто долучився до "Марафону добрих подій" — керівникам обласних та місцевих військових адміністрацій, волонтерам, благодійним фондам та відповідальному бізнесу.

Приємно, що є люди, яким не байдужі діти Донеччини. Разом ми змогли подарувати кожному з них маленьке свято в такий складний час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь