Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Донецької обласної служби зайнятості повідомляє

Дата: 05.01.2024 15:02
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Ми на зв’язку: сall-центр підтримки клієнтів Донецької обласної служби зайнятості

☝Сучасні комунікаційні сервіси служби зайнятості дозволяють більш ефективно та продуктивно працювати з клієнтами, підвищують довіру🙏 та якість обслуговування.

🔸Щодня за фаховою допомогою та відповідями на свої запитання до консультантів👩‍💻 Call-центру Донецької обласної служби зайнятості звертаються шукачі роботи і працедавці.

🔹Можливість оперативно реагувати на запити громадян та надавати в дистанційному форматі кваліфіковані роз’яснення з різних питань щодо послуг служби зайнятості була реалізована за фінансової підтримки🤝 Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

🔸За майже три роки функціонування більше ніж 10 тисяч людей👫 отримали консультації наших фахівців. Під час воєнного стану попит клієнтів на таку послугу значно зростає. Найбільше звернень стосуються роз’яснень законодавства щодо порядку реєстрації в службі зайнятості у період воєнного стану, призначення матеріального забезпечення на випадок безробіття, підбору підходящої роботи, активних програм зайнятості, використання електронних сервісів тощо.

👉Сall-центр працює за п’ятиденним робочим тижнем. 📞Дзвінки приймаються без перерви з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00, у п’ятницю – з 9.00 до 16.45. Субота та неділя – вихідні дні.

❓Тож, якщо у вас є питання щодо послуг служби зайнятості, звертайтеся до call-центру Донецької обласної служби зайнятості безкоштовно за телефоном:📲 0-800-33-61-67, наші фахівці завжди готові допомогти.

#DOCZ #ДОЦЗ #роботамоязброя #економіка_другий_фронт #працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь