Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Для дітей Званівської громади за підтримки Благодійної організації «Діти війни» Олександр Лесняк було проведено захід «Юліта Ран «Канікули Святого Миколая + творча майстерка» Різдвяні прикраси»

Дата: 02.01.2024 15:29
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

З метою впровадження Стратегії розвитку читання 28.12.2023 року в смт. Брюховичі Львівської області для дітей Званівської громади за підтримки Благодійної організації «Діти війни» Олександр Лесняк було проведено захід «Юліта Ран «Канікули Святого Миколая + творча майстерка» Різдвяні прикраси». Читання для задоволення та розвитку – основний меседж заходу.

Живе спілкування, об'єднані в спільному заході сприяло можливості переключитися, відійти від постійних тривог, покращити емоційний та психологічний стан. Діти читали та виготовляли новорічну прикрасу, використовували руханки для розвантаження. Творчість особливо важлива в дитинстві, бо в ній розкриваються таланти, народжується натхнення, втілення власних ідей в створюваний власноруч виріб. Під час заходу зауважили на важливості читання, читання книжок у різних форматах.

Щиро вдячні спонсорам щодо сприяння у забезпеченні місця проведення та матеріалів для роботи. Лише спільні зусилля дають результати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь