Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Для дітей Званівської громади за підтримки Благодійної організації «Діти війни» Олександр Лесняк було проведено захід «Юліта Ран «Канікули Святого Миколая + творча майстерка» Різдвяні прикраси»

Дата: 02.01.2024 15:29
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

З метою впровадження Стратегії розвитку читання 28.12.2023 року в смт. Брюховичі Львівської області для дітей Званівської громади за підтримки Благодійної організації «Діти війни» Олександр Лесняк було проведено захід «Юліта Ран «Канікули Святого Миколая + творча майстерка» Різдвяні прикраси». Читання для задоволення та розвитку – основний меседж заходу.

Живе спілкування, об'єднані в спільному заході сприяло можливості переключитися, відійти від постійних тривог, покращити емоційний та психологічний стан. Діти читали та виготовляли новорічну прикрасу, використовували руханки для розвантаження. Творчість особливо важлива в дитинстві, бо в ній розкриваються таланти, народжується натхнення, втілення власних ідей в створюваний власноруч виріб. Під час заходу зауважили на важливості читання, читання книжок у різних форматах.

Щиро вдячні спонсорам щодо сприяння у забезпеченні місця проведення та матеріалів для роботи. Лише спільні зусилля дають результати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь