Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Інформаційне повідомлення про проведення консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо перейменування об’єктів топоніміки населених пунктів Званівської сільської територіальної громади Бахмутського району Донецької області

Дата: 27.12.2023 09:02
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

Інформаційне повідомлення про проведення консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо перейменування об’єктів топоніміки населених пунктів Званівської сільської територіальної громади Бахмутського району Донецької області

 

Консультації з громадськістю (громадське обговорення) проводяться відповідно до Законів України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Розпорядження від 27.12.2023 №174 "Про проведення консультації з громадськістю (громадського обговорення) щодо перейменування об'єктів топоніміки населених пунктів Званівської сільської територіальної громади Бахмутського району Донецької області" з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо присвоєння юридичним особам імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій та врахування їх думки під час прийняття відповідного рішення.

 

Участь у консультації з громадськістю (громадському обговоренні) можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

 

1. Організатор консультації з громадськістю (громадського обговорення): Званівська сільська рада.

2. Об'єкти права власності, яким пропонується змінити назву (перейменувати) посилання.

3. Форма проведення консультації з громадськістю (громадського обговорення): електронна консультація з громадськістю.

 

4. Строк проведення консультації з громадськістю (громадського обговорення): протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення даного інформаційного повідомлення (з 27 грудня 2023 року по 25 січня 2024 року) в три етапи:

 

- 1 етап — 27 грудня 2023 року - 05 січня 2024 р. — (збір пропозицій від представників громадськості) щодо нових назв для об’єктів топоніміки, які виносяться на громадське обговорення щодо перейменування відповідно до переліку, який додається до цього розпорядження згідно Опитувального листа посилання.

 

Пропозиції від представників громадськості щодо нових назв для об’єктів топоніміки, які виносяться на консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо їх перейменування приймаються з 27 грудня 2023 року по 05 січня 2024 року  на електронну пошту: zvanivska.va@dn.gov.ua, або заповнивши та надіславши гугл – форму, розроблену Званівською сільською радою відповідно до Опитувального листа.

Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

           - 2 етап — 06 січня 2024 року – 15 січня 2024 року — опрацювання зібраних пропозицій Робочою групою та надання рекомендацій начальнику Званівської сільської військової адміністрації.

 

           - 3 етап — 16 січня 2024 року – 25 січня 2024 року — консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо варіантів назв, які пропонується дати вулицям населених пунктів Званівської сільської територіальної громади Бахмутського району Донецької області з урахуванням пропозицій від представників громадськості та рекомендацій Робочої групи.

 

Пропозиції та зауваження на консультації з громадськістю (громадське обговорення) щодо варіантів нових назв, які пропонується дати вулицям населених пунктів Званівської сільської  територіальної громади Бахмутського району Донецької області приймаються з 27 грудня 2023 року по 25 січня 2024 року на електронну пошту zvanivska.va@dn.gov.ua, або заповнивши та надіславши гугл – форму https://forms.gle/7GhBrgpJYQN3EiAu9

Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

5. Відповідальним за проведення консультації з громадськістю (громадського обговорення) є відділ освіти, культури, молоді та спорту Званівської сільської ради.

6. Контактний номер телефону для консультацій з питань, винесених на громадські обговорення +380958078428. Консультації надаються в робочій час (понеділок – четверга з 10 до 13 години; п’ятниця - з 08 до 12 години).

7. Результати консультації з громадськістю (громадського обговорення) оприлюднюються впродовж 14 днів після його завершення на офіційному сайті Званівської сільської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь