Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Привітання начальника Званівської сільської військової адміністрації з Днем захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2022 09:48
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Шановні захисники і захисниці України, воїни  УПА! Прийміть щирі вітання із чотирма величними святами - Покровою Пресвятої Богородиці, Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та Днем створення Української повстанської армії.
  Усі ці свята тісно пов'язані між собою, символізують зв'язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.
  Героїчна боротьба УПА є величним прикладом жертовного служіння українському народу. Цвіт української нації, її вірні сини і доньки у найдраматичніший момент нашої історії постали на смертельний поєдинок з  лютим і нещадним ворогом. Незламних лицарів України не зламали ні довгі роки героїчної боротьби, ні сталінські концтабори, ні потоки комуністичної брехні і замовчувань їхнього великого подвигу в ім’я України. З гаслом ” Здобудеш Українську Державу, або згинеш у боротьбі за неї ” вони впевнено йшли у бій, віддавали своє життя в ім’я Батьківщини.
  Цей день - це свято нескорених,бо незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. 
  Країна сильна силою своїх людей. Званівська сільська територіальна громада пишається своїми земляками! Висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім'я миру в Україні та схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну.
  Бажаємо українським воїнам доброго здоров'я та бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Ми боремося за своє!
  Нехай Пресвята Богородиця береже Україну і всіх захисників під своїм Покровом!
Слава Україні!??
Героям слава!??

З повагою
Начальник Званівської сільської військової адміністрації
Олександр БІЛИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь