Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

У Хмельницькому відкрито філію Бахмутського районного гуманітарного штабу,що допоможе підтримати переселенців з Бахмутського району

Дата: 05.10.2022 11:32
Кількість переглядів: 118

У Хмельницькому відкрито філію Бахмутського районного гуманітарного штабу, що допоможе підтримати переселенців з Бахмутського району

На базі обласного гуманітарного штабу у м. Хмельницький відкрито філію Бахмутського районного гуманітарного штабу.

4 жовтня за сприяння Донецької облдержадміністрації, обласної військової адміністрації голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян і голова громадської організації «НАШ ВИБІР УКРАЇНА» Олексій Сапаров підписали Меморандум про співпрацю щодо надання соціальної (гуманітарної) допомоги внутрішньо переміщеним особам із Бахмутського району.

Метою підписання Меморандуму є організація та надання необхідної допомоги мешканцям Бахмутського району, які були евакуйовані до Хмельницької області. Спільні зусилля Бахмутської РДА, районної військової адміністрації та ГО «НАШ ВИБІР УКРАЇНА» за сприяння начальника Сіверської міської військової адміністрації Олексія Воробйова будуть спрямовані на підвищення рівня захищеності мешканців Бахмутського району, які вимушено стали внутрішньо переміщеними особами у зв’язку зі збройною агресією рф проти України, на взаємодію та координацію діяльності сторін-підписантів щодо надання нашим землякам гуманітарної допомоги, психологічної підтримки та сприяння їх соціалізації.
 
У приміщенні Центру соціально-психологічної адаптації ГО «НАШ ВИБІР УКРАЇНА» у м. Хмельницький розпочала роботу філія Бахмутського районного гуманітарного штабу, де переселенцям з Бахмутського району надаватиметься індивідуальна психологічна допомога, для них проводитимуться групові заняття з медичної адаптації та психологічної допомоги. Також їм допоможуть вирішити питання  розселення та працевлаштування. 
Тут працюватимуть співробітники Бахмутської міської військової адміністрації, які будуть вести облік ВПО та організовувати видачу їм гуманітарної допомоги.
Крім того, у приміщенні облаштований дитячий куточок, де малеча зможе розважитися, поки батьки спілкуватимуться з фахівцями гуманітарного штабу.
 
Філія Бахмутського районного гуманітарного штабу розташована за адресою: 
м. Хмельницький, вул. Соборна, 43; тел. + 38 099 277 18 21.

Дякуємо Олексію Сапарову та команді ГО «НАШ ВИБІР УКРАЇНА» за підтримку та надання допомоги нашим землякам і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. 

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь