Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Фонд соціального страхування інформує

Дата: 15.09.2022 18:22
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

У СЕРПНІ ПОТЕРПІЛІ НА ВИРОБНИЦТВІ М. БАХМУТ ОТРИМАЛИ ВІД ФССУ 10 МЛН. ГРН. СТРАХОВИХ ВИПЛАТ

Попри чисельні складнощі, які виникли в умовах воєнного стану, Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує виконувати свою роботу в повному обсязі та не припиняє здійснювати страхові виплати потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також членам їх сімей.

Упродовж серпня 2022 року щомісячні страхові виплати отримали 1561 потерпілий на загальну суму 10,25 млн грн, з них 1044 внутрішньо переміщені особи на суму – 8,58 млн грн. Загалом на щомісячні страхові виплати витрачено 9,98 млн грн,  на щомісячні страхові виплати особам, які мають на це право в разі втрати годувальника, – 0,27 млн грн.

Зазначимо, такі виплати в повному обсязі компенсують потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності та фінансуються в наступному місяці за попередній.

За роз’ясненнями з питань надання страхових виплат можна звернутися за телефоном: +38 (050) 285-47-00, - або за номером гарячої лінії Бахмутського міського відділення +38(066) 555-04-92.
Направити звернення можна на електронну адресу відділення baxm.dn@fssu.gov.ua.  
Віримо в Україну! Разом переможемо!»

ІІ. «Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує здійснювати свої обов’язки дистанційно задля надання фінансування страхувальникам для оплати листків непрацездатності застрахованих осіб.

За оперативними даними протягом серпня 2022 року спеціалістами відділення:
• прийнято 53 заяви-розрахунки від страхувальників для здійснення фінансування матеріального забезпечення застрахованим особам та потерпілим внаслідок нещасного випадку або профзахворювання за 162 листками непрацездатності на суму 911,2 тис грн.; 
•   профінансовано надання допомог на загальну суму 878,7 тис. грн (за 192 листками непрацездатності для 122 застрахованих осіб): 
- по тимчасовій втраті працездатності  за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 06 червня 2022 року,
- по вагітності та пологах за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 23 червня 2022 року.
• отримано 63 повідомлення від страхувальників про виплату коштів працівникам за 270 листками непрацездатності.
Нагадуємо, що дата фінансування Фондом допомоги прямо залежить від дати подання заяви-розрахунку. Слідкувати за станом оплати лікарняних можна онлайн у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund за тегом #фінансування_страхувальників.
За роз’ясненнями з питань оплати листків непрацездатності можна звернутися за  телефонним  номером відділення: +38(095)687-76-15.
Гаряча лінія Бахмутського міського відділення +38 (066) 555-04-92.
Направити звернення можна на електронну адресу відділення baxm.dn@fssu.gov.ua  
Віримо в Україну! Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь