Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Державний аграрний реєстр

Дата: 15.09.2022 15:03
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Кількість заявок за програмою бюджетної підтримки через Державний аграрний реєстр (ДАР) подвоїлася за останній тиждень. Наразі 6 554 аграрії вже є учасниками програми, що фінансується коштом  Європейського Союзу.  На Оброблювані угіддя сільськогосподарського призначення подали заявки 5 569 виробників сільськогосподарської продукції , на дотацію за утримання корів – 985 аграріїв.

?Аграрії активно реєструються у Державному аграрному реєстрі (dar.gov.ua). За останню добу їхня кількість зросла на 2 тисячі. Тож нині на платформі вже 17 тисяч зареєстрованих. 

??Нагадаємо, що учасниками програми можуть бути лише ті виробники сільськогосподарської продукції, котрі зареєстровані у Державному аграрному реєстрі та відповідають її критеріям. Адже розподіл підтримки відбуватиметься лише онлайн через ДАР.

За умовами програми, безповоротну допомогу можуть отримати аграрії, які мають від 1 до 120 га ?сільськогосподарських угідь або утримують від 3 до 100 ?корів. Перші можуть отримати – 3100 грн на один гектар оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення, але не більше 372 тис. гривень. Другі – 5300 грн на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, але не більше 530 тис. гривень.

??Увага, граничний строк подачі заявок на участь у програмі за обома напрямами – 15 листопада 2022 року. Детальніше про умови участі можна почитати за посиланням.
Як реєструватися і користуватися ДАР (www.dar.gov.ua) – у покроковій інструкції ?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь