Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Найважливіше за тиждень

Дата: 04.09.2022 16:13
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Уряд підтримав Мінреінтеграції щодо нових санкцій проти прибічників рф (https://www.minre.gov.ua/news/prybichnyky-krayiny-agresora-potraplyayut-pid-zhorstki-obmezhuvalni-zahody-spysok-ocholyly). Вони стосуються 178 юросіб та 99 фізосіб. Список очолили доньки путіна. Ще проти 81 фізичної та 53 юрособи введені санкцій за поширення на ТОТ «освітніх стандартів» рф(https://www.minre.gov.ua/news/minreintegraciyi-iniciyuvalo-zastosuvannya-sankciy-za-poshyrennya-na-tot-osvitnih-standartiv-rf).

?Відсутність реєстрації на ТОТ чи в регіонах, де тривають бойові дії, - не причина для відмови брати ВПО на облік. Мінреінтеграції публікує  корисну інформацію: як ВПО підтвердити своє місце проживання, якщо немає реєстрації (https://www.minre.gov.ua/news/reyestraciya-miscya-prozhyvannya-na-tot-ne-yedyna-pidstava-dlya-vzyattya-na-oblik-vpo).
 
?За ініціативи Мінреінтеграції Уряд вніс зміни до програми «Прихисток»: прихистити ВПО зможе будь-яка людина без вікових обмежень. Розширився й перелік осіб, які зможуть отримати компенсацію за розміщення ВПО (https://www.minre.gov.ua/news/vidteper-bilshe-vpo-zmozhut-otrymaty-pryhystok).

?Українці, що втратили зв’язок з рідними через війну, зможуть звернутися по допомогу безпосередньо за місцем проживання. В регіонах відкриються представництва офісу Уповноваженого з питань зниклих безвісти за особливих обставин (https://www.minre.gov.ua/news/v-ukrayini-bude-stvoreno-merezhu-regionalnyh-predstavnyctv-upovnovazhenogo-z-pytan-znyklyh).

http://?Уряд підтримав Мінреінтеграції щодо нових санкцій проти прибічників рф (https://www.minre.gov.ua/news/prybichnyky-krayiny-agresora-potraplyayut-pid-zhorstki-obmezhuvalni-zahody-spysok-ocholyly). Вони стосуються 178 юросіб та 99 фізосіб. Список очолили доньки путіна. Ще проти 81 фізичної та 53 юрособи введені санкцій за поширення на ТОТ «освітніх стандартів» рф(https://www.minre.gov.ua/news/minreintegraciyi-iniciyuvalo-zastosuvannya-sankciy-za-poshyrennya-na-tot-osvitnih-standartiv-rf). ?Відсутність реєстрації на ТОТ чи в регіонах, де тривають бойові дії, - не причина для відмови брати ВПО на облік. Мінреінтеграції публікує корисну інформацію: як ВПО підтвердити своє місце проживання, якщо немає реєстрації (https://www.minre.gov.ua/news/reyestraciya-miscya-prozhyvannya-na-tot-ne-yedyna-pidstava-dlya-vzyattya-na-oblik-vpo). ?За ініціативи Мінреінтеграції Уряд вніс зміни до програми «Прихисток»: прихистити ВПО зможе будь-яка людина без вікових обмежень. Розширився й перелік осіб, які зможуть отримати компенсацію за розміщення ВПО (https://www.minre.gov.ua/news/vidteper-bilshe-vpo-zmozhut-otrymaty-pryhystok). ?Українці, що втратили зв’язок з рідними через війну, зможуть звернутися по допомогу безпосередньо за місцем проживання. В регіонах відкриються представництва офісу Уповноваженого з питань зниклих безвісти за особливих обставин (https://www.minre.gov.ua/news/v-ukrayini-bude-stvoreno-merezhu-regionalnyh-predstavnyctv-upovnovazhenogo-z-pytan-znyklyh).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь