Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Як поліцейські допомагають евакуювати мешканців Краматорського району

Дата: 29.08.2022 11:20
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Як поліцейські допомагають евакуювати мешканців Краматорського району

Евакуація населення Донеччини триває. В її організації беруть участь поліцейські, які несуть службу в безпосередній близькості до зони бойових дій. Поліцейські офіцери громади та інспектори з ювенальної превенції Краматорського райуправління поліції відвідують багатодітні родини та громадян, які є опікунами неповнолітніх. Правоохоронці роз’яснюють зміст розпорядження КМУ №679 від 2 серпня 2022 року - щодо додаткових соціальних гарантій після евакуації: надання безкоштовного житла та харчування, грошових виплат і подальшого супроводження.

Так, поліцейські офіцери Черкаської громади евакуювали родину з трьома дітьми. Тетяна, мати дівчинки та двох молодших хлопчиків, розповідає, що під час обстрілів було розбито сусідський будинок, а в їхньому уламками вибило вікна – при цьому лише дивом ніхто не постраждав. Наближається осінь, одному з синів треба йти до першого класу, іншому – у дитячий садочок, а зробити це в рідному селищі зараз неможливо. Правоохоронці на службових автомобілях вивезли родину до Слов’янська, звідки на автобусі вони попрямували до Кіровоградської області, повідомляє Краматорське районне управління поліції Донецької області  

І нагадує, що для виїзду з усіх громад Донецької області слід звертатись за номером 098-890-33-18, для евакуації тяжко хворих та осіб з інвалідністю - за номерами 099-710-48-72 та 096-108-52-24. Також можна звернутись до співробітників поліції, що несуть службу у вашому населеному пункті, або на лінію «102».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь