Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв розпочне новий навчальний рік у Кам'янець - Подільський

Дата: 26.08.2022 12:30
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв розпочне новий навчальний рік у Кам’янець-Подільському

Єдиний діючий на сьогодні мистецький навчальний заклад Донеччини - Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця - через повномасштабне російське вторгнення на територію суверенної України вимушений був покинути власну домівку та тимчасово облаштуватись у Кам’янець-Подільському

Завдяки спільній домовленості голів Донецької і Хмельницької облдержадміністрацій, начальників обласних військових адміністрацій для організації освітнього процесу було надано один із навчальних корпусів Кам'янець-Подільського фахового коледжу культури і мистецтв. Заклад має просторі кімнати і малу концертну залу, чого цілком достатньо для проведення творчих занять. А для студентів навчального закладу з Донеччини Кам’янець-Подільською міськрадою виділено приміщення під гуртожиток, яке має повноцінне укриття.

Оскільки Маріуполь тимчасово окуповано збройними формуваннями країни-агресора, а будівлю Маріупольського фахового коледжу культури і мистецтв пошкоджено та знищено всю матеріальну базу і документацію, у  цьому закладі тимчасово не здійснювався освітній процес. Однак, не зважаючи на це, обидва коледжі завершили 2021/22 навчальний рік.

На сьогодні в Маріупольському коледжі культури і мистецтв призупинений освітній процес, але студенти і викладачі закладу зможуть продовжувати освітню діяльність у Бахмутському фаховому коледжі, де, до речі, ще триває приймальна компанія для бажаючих абітурієнтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь