Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Всесвітній день гуманітарної допомоги

Дата: 19.08.2022 15:53
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Олена Зеленська:

Відновити зруйнований дім чи облаштувати тимчасове житло. Знайти підгузки для малюка чи новий телефон замість втраченого. Просто мати змогу їсти щодня.
  
Сьогодні Всесвітній день гуманітарної допомоги. Через російське вторгнення нині її потребують понад 15 мільйонів українців. Тобто вони залежать від доброї волі та зусиль мільйонів інших людей. Від нас із вами.
 
Впевнена, що насамперед необхідно допомагати тим, кому найважче – дитячим будинкам сімейного типу, літнім людям, людям з інвалідністю, сім’ям, які через бойові дії втратили звичне життя, стали вимушеними переселенцями. Їм необхідно все – від продуктових наборів до ноутбуків і планшетів, щоб діти могли навчатися дистанційно.
 
За останній час ми із Canada-Ukraine Foundation та поштово-логістичною компанією Meest доправили понад 30 тис. кг гуманітарних фудбоксів у деокуповані населені пункти Київської, Миколаївської, Харківської, Сумської, Чернігівської та Запорізької областей. А разом із фондом Hospitality for Humanity передали київським пологовим будинкам 800 наборів для немовлят.
 
І дякую бізнесам із нашої спільноти «Бізнес без бар’єрів» за те, що приєдналися. «Фокстрот» та Fairmont Grand Hotel Kyiv забезпечили дитячим будинкам сімейного типу на Сумщині та Чернігівщині необхідною електронікою. «АТБ-Маркет» у співпраці з Canada-Ukraine Foundation організували продуктові набори для людей з інвалідністю та інших представників маломобільних груп населення у різних регіонах. Виробник косметики та парфумерії L'Oréal Groupe надав засоби гігієни для жителів Вінницької, Житомирської, Херсонської, Миколаївської, Сумської, Одеської та Київської областей.
 
Всесвітній день гуманітарної допомоги, який відзначається під егідою ООН, – нагода для всіх згадати, що допомогти може кожен. Так само як і кожному будь-якої миті може знадобитися підтримка. Взаємодопомога – це саме те, на чому всі ці місяці випробувань тримається наша країна. ??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь