Званівська сільська територіальна громада

Донецька область, Бахмутський район

Донеччина в повному обсязі забезпечена вакцинами від covid-19,а отримати інсулін реально

Дата: 18.08.2022 15:11
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Донеччина в повному обсязі забезпечена вакцинами від COVID-19, а отримати інсулін реально

Лікарні  Донеччини в повному обсязі забезпечені медикаментами та витратними матеріалами. Про це сьогодні на брифінгу повідомив директор Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Володимир Колесник.

- Ми забезпечені вакцинами, у тому числі від COVID-19, так що всі мешканці області можуть пройти вакцинацію, - розповів Володимир Вікторович. -  Буквально на минулому тижні завезли Pfizer згідно заявок, які нам надали, так що вакцина є в тому обсязі, який нам зараз потрібен.

Стосовно лабораторного обстеження  на COVID-19 (випадки якого останнім часом почастішали), то воно було певною мірою скорочене і через зниження попиту. Але зараз в Департаменті ведуть роботу над відновленням "потужностей" цих досліджень.

Як зауважив Володимир Колесник, часто виникають питання щодо інсулінів: "Хочу сказати, що буквально вчора до області доставлено чергову партію, а також продовжують працювати ряд аптек, в яких можна отримати інсуліни за програмою "Доступні ліки". Для цього необхідно звернутися до свого сімейного лікаря та отримати електронний рецепт. Це можна зробити навіть телефоном. А також дізнатися у нього про найближчу аптеку, яка може відпустити препарат. Нагадую, що електронний рецепт можна використовувати у будь-якій точці країни. Також працюють пункти видачі медикаментів аптечної групи у закладах охорони здоров'я".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь